Humanitarni turnir

Šahovski klub PRVAK iz Niša, održaće u nedelju 20.1.2019. sa početkom od 11:00 časova, Humanitarni turnir u šahu za decu uzrasta do osmog razreda. Turnir će se održati u kafani Žmara u zasebnoj prostoriji koja se koristi samo za proslave, ulica 23 Brigade u Brzom Brodu. Tempo igre je 10 minuta po igraču, igraće se pet kola po švajcarskom sistemu, FIDE pravila sa dodatkom za ubrzani šah.
Rok za prijavu je do subote 19.01.2019. u 20:00 časova.

Celokupna upisnina (visina upisnine nije odredjena već će svaki ucesnik Donirati po svojoj želji i mogućnostima) biće predata Kliničkom centru Niš – Dečijem onkološkom hematološkom odeljenju. Turnir će svečano otvoriti narodna poslanica Jelena Žarić Kovačević.

NAGRADE: Šahovski klub je obezbedio za najbolje plasirane: Pehar za pobednika i pobednicu turnira, ukupno 2 pehara, medalje za osvojeno prvo, drugo i treće mesto (zlatna, srebrna i bronzana) za svaki razred pojedinačno, ukupno 27 medalja.

Organizator turnira obezbediće sokove, kafe i druga posluženja za decu i roditelje, kao i za druge goste koji žele da se pridruže ovom dogadjaju i tako uzmu učesće ovoj akciji prikupljanja sredstava i poruke da mislimo jedni na druge.

Dolazak učesnika najkasnije do 10:40. Prijave slati na 060 5541985 (ime, prezime, skola, odeljenje).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *